Twee mannen aangehouden na vondst drugs in woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gistermiddag heeft het Drugs Overlastbestrijdingsteam Walcheren samen met de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) een inval gedaan in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Hierbij zijn twee personen gearresteerd.

Deze actie werd gestart nadat er verschillende meldingen waren gedaan van overlast vanuit deze woning. Onder leiding van de Rechter-commissaris is de woning vervolgens doorzocht. Tijdens de doorzoeking trof de politie een grote hoeveelheid amfetamine en XTC. Ook vonden zij enkel goederen die van diefstal afkomstig zijn.

- Advertentie -

De 28-jarige bewoner is aangehouden als verdachten. In verband met deze zaak werd nog een 42-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De bewoner is voor verder onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De tweede verdachte is weer op vrije voeten gesteld.

[wpvideo GsOHH1dt]

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijdster gewond na val op de Edisonweg Vlissingen
Volgend artikelPolitie maakt ruit kapot bij til-assistentie
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.