Twee mannen aangehouden na vondst drugs in woning

© www.https://www.112vlissingen-souburg.nl (archief-foto)

VLISSINGEN – Gistermiddag heeft het Drugs Overlastbestrijdingsteam Walcheren samen met de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) een inval gedaan in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen. Hierbij zijn twee personen gearresteerd.

Deze actie werd gestart nadat er verschillende meldingen waren gedaan van overlast vanuit deze woning. Onder leiding van de Rechter-commissaris is de woning vervolgens doorzocht. Tijdens de doorzoeking trof de politie een grote hoeveelheid amfetamine en XTC. Ook vonden zij enkel goederen die van diefstal afkomstig zijn.

De 28-jarige bewoner is aangehouden als verdachten. In verband met deze zaak werd nog een 42-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De bewoner is voor verder onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. De tweede verdachte is weer op vrije voeten gesteld.

[wpvideo GsOHH1dt]

Vorig artikelScooterrijdster gewond na val op de Edisonweg Vlissingen
Volgend artikelPolitie maakt ruit kapot bij til-assistentie
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier