Politie maakt ruit kapot bij til-assistentie

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is de brandweer uitgerukt voor een til-assistentie aan de Gerrit Rietveldstraat in Vlissingen.

Een half uur voordat de brandweer werd opgeroepen werd er met spoed een ambulance naar de Gerrit Rietveldstraat gestuurd. De Politie heeft het raam, waar de patiënt via de hoogwerker naar buiten werd getakeld, kapot moeten maken zodat het verder open kon.

Na ongeveer 15 minuten was de patiënt beneden, deze werd vervolgens met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Vorig artikelTwee mannen aangehouden na vondst drugs in woning
Volgend artikelMeeuw vast op dak van woning in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier