Echtpaar beroofd onder bedreiging van vuurwapen

Archief-foto © Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vrijdagavond is een echtpaar op de Jacoba van Beierenweg door twee bromfietsers onder bedreiging van een vuurwapen beroofd.

Het incident gebeurde rond 18.15 uur. De 53-jarige man en zijn 58-jarige vrouw liepen richting de Zuidbeekseweg, juist voorbij het tunneltje onder de Rondweg Koudekerke. Plotseling stopte een bromfiets met daarop twee mannen. Ze bedreigden het echtpaar met een vuurwapen en eisten hun geld en sieraden op. Na de beroving draaide het duo om en reden weg in de richting van de Vlissingsestraat. Nadat de daders weg waren, hield het echtpaar de eerste de beste fietser aan, die de politie waarschuwde.

- ADVERTENTIE -

Het echtpaar deed vrijdagavond aangifte van de gewapende straatroof. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar de twee laffe daders. Ze droegen beiden een zwarte helm. Hebt u informatie over de beroving of over de bromfietsers? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

- ADVERTENTIE -