Brandweer haalt een kat uit een boom

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagmorgen is de brandweer uitgerukt voor een melding dier in problemen op de kruising Van Houtenplein – Sloeweg.

Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een kat die in de boom was geklommen en er zelf niet meer uit kon/durfde. De brandweer is met een persoon omhoog gegaan om de kat uit de boom te halen. toen ze bij de kat waren pakte de man de kat en hield hem vast totdat ze veilig op de grond waren waar de kat uit z’n armen sprong en weg sprintte.

- Advertentie -

Na ongeveer 10 minuten kon de brandweer terug naar de post.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw tegen haar wil vastgehouden door ex-vriend
Volgend artikelGrote brand in voormalige seksclub
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).