Grote brand in voormalige seksclub

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is de brandweer groots uitgerukt voor een uitslaande brand bij club Angelique in Vlissingen.

Om 23.23 uur kwam de eerste melding binnen voor een binnenbrand bij Club Angelique aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen, nog geen kwartier later werd de brand opgeschaald naar middelbrand. De brandweer heeft eerst nog verkenningen uitgevoerd maar die werden later gestaakt omdat het te gevaarlijk was om nog naar binnen te gaan.

- Advertentie -

Omdat het een leegstaand pand was heeft de brandweer besloten het gecontroleerd af te laten branden.

Rond 01.35 uur werd het sein brand meester gegeven, daarna is de brandweer nog lange tijd bezig geweest met blussen en nablussen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Veiligheidsregio Zeeland meldde om 12.20 uur dat de brand volledig geblust is, het nablussen is beëindigd. In de loop van de dag zou het vuur volgens de Veiligheidsregio weer kunnen oplaaien, daarom worden er continu controles uitgevoerd en waar nodig op ingezet.

Zie ook:

– Politie doet onderzoek in afgebrande seksclub ( 15 augustus 2015)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt een kat uit een boom
Volgend artikelMan zwaargewond na val met fiets
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).