Politie doet onderzoek in afgebrande seksclub

VLISSINGEN – Technisch rechercheurs van de politie en een brandonderzoeker hebben vanmiddag onderzoek gedaan in de afgebrande seksclub aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen.

Gisteravond rond 23.30 uur brandde de voormalige seksclub ‘Club Angelique’ aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen volledig af.

De brandweer werd vanmiddag opnieuw opgeroepen om na te blussen. Technisch rechercheurs deden onderzoek in en om het pand, ook met behulp van een speurhond. Tijdens het onderzoek werd er naast het pand een lege fles met vermoedelijk een brandbare suspensie aangetroffen. De rechercheur hebben de fles in een zogeheten ‘sporenzak’ gedaan en meegenomen voor onderzoek.

Omdat er nog verschillende delen puin aan het smeulen waren werd de brandweer van Oost-Souburg nogmaals opgeroepen om na te blussen. Ook een kraan van de gemeente werd alter ingezet om verschillende stukken puin te verplaatsen.

Zie ook:

Vorig artikelMotorrijder raakt gewond na val op A58
Volgend artikelRuit kapot na ruzie om meisje, twee mannen opgepakt
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier