Politie doet onderzoek in afgebrande seksclub

- Advertentie -

VLISSINGEN – Technisch rechercheurs van de politie en een brandonderzoeker hebben vanmiddag onderzoek gedaan in de afgebrande seksclub aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen.

Gisteravond rond 23.30 uur brandde de voormalige seksclub ‘Club Angelique’ aan de Prins Hendrikweg in Vlissingen volledig af.

- Advertentie -

De brandweer werd vanmiddag opnieuw opgeroepen om na te blussen. Technisch rechercheurs deden onderzoek in en om het pand, ook met behulp van een speurhond. Tijdens het onderzoek werd er naast het pand een lege fles met vermoedelijk een brandbare suspensie aangetroffen. De rechercheur hebben de fles in een zogeheten ‘sporenzak’ gedaan en meegenomen voor onderzoek.

Omdat er nog verschillende delen puin aan het smeulen waren werd de brandweer van Oost-Souburg nogmaals opgeroepen om na te blussen. Ook een kraan van de gemeente werd alter ingezet om verschillende stukken puin te verplaatsen.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder raakt gewond na val op A58
Volgend artikelRuit kapot na ruzie om meisje, twee mannen opgepakt
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.