Motorrijder raakt gewond na val op A58

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de A58 tussen Vlissingen en de afrit Oost-Souburg/Ritthem is vanmiddag een motorrijder gewond geraakt nadat hij hard onderuit was gegaan.

Omstreeks 14.50 uur gebeurde het ongeval. De motorrijder verklaarde ineens onderuit te zijn gegaan en gleed vervolgens een heel stuk door langs de vangrail. Uiteindelijk kwam hij tot stilstand onder de vangrail.

- Advertentie -

Andere weggebruikers schoten de man meteen te hulp en belde de hulpdiensten. De politie heeft ten tijdje van het ongeval het verkeer via een rijbaan omgeleid.

Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Zijn zwaar beschadigde motor werd door een bergingsbedrijf van onder de vangrail getrokken en geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan zwaargewond na val met fiets
Volgend artikelPolitie doet onderzoek in afgebrande seksclub
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.