Ruit kapot na ruzie om meisje, twee mannen opgepakt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een ruit van een woning aan de President Rooseveltlaan ingeslagen tijdens een ruzie. Hiervoor zijn twee mannen uit de gemeente Borsele aangehouden.

De verdachten van 20 en 25 jaar maken gisterenavond rond 24.00 uur ruzie aan de voordeur van de woning. Er wordt aanhoudelijk gebeld en gebonsd en bedreigende woorden geuit richting de bewoner.

- Advertentie -

De 20-jarige verdachte maakt zich zo boos dat deze een raam vernield. Vervolgens rijdt hij samen met zijn maat (25) in zijn voertuig weg. Opgeroepen agenten traceren het tweetal op de Oude Veerhavenweg waar zij worden ingerekend. Beide mannen worden meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De jongste van het stel is duidelijk onder invloed van alcohol. Een ademanalyse geeft een score van 155 UG/L, waarvoor hij als beginnend bestuurder een boete krijgt uitgereikt van 307 euro.

Het incident lijkt terug te voeren naar ruzie om een meisje. Beide verdachten zitten nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie doet onderzoek in afgebrande seksclub
Volgend artikelWielrenner gewond na valpartij Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.