Ruit kapot na ruzie om meisje, twee mannen opgepakt

VLISSINGEN – Afgelopen nacht is een ruit van een woning aan de President Rooseveltlaan ingeslagen tijdens een ruzie. Hiervoor zijn twee mannen uit de gemeente Borsele aangehouden.

De verdachten van 20 en 25 jaar maken gisterenavond rond 24.00 uur ruzie aan de voordeur van de woning. Er wordt aanhoudelijk gebeld en gebonsd en bedreigende woorden geuit richting de bewoner.

De 20-jarige verdachte maakt zich zo boos dat deze een raam vernield. Vervolgens rijdt hij samen met zijn maat (25) in zijn voertuig weg. Opgeroepen agenten traceren het tweetal op de Oude Veerhavenweg waar zij worden ingerekend. Beide mannen worden meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

De jongste van het stel is duidelijk onder invloed van alcohol. Een ademanalyse geeft een score van 155 UG/L, waarvoor hij als beginnend bestuurder een boete krijgt uitgereikt van 307 euro.

Het incident lijkt terug te voeren naar ruzie om een meisje. Beide verdachten zitten nog vast.

Vorig artikelPolitie doet onderzoek in afgebrande seksclub
Volgend artikelWielrenner gewond na valpartij Ritthem
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier