Auto van de weg in Oost-Souburg, niemand gewond

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vannacht is op de Bermweg in Oost-Souburg een auto van de weg geraakt.

Om 01.20 uur werd de brandweer met spoed opgeroepen. De auto, met twee inzittende raakte van de weg en kwam tot stilstand in de naast gelegen schapenweide.

Een ambulanceteam heeft de twee onderzocht, zij waren niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig geborgen.

Vorig artikelKNMI: Enkele onweersbuien opkomst
Volgend artikelVlissinger (37) wilde doorrijden na aanrijding
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier