Vlissinger (37) wilde doorrijden na aanrijding

- Advertentie -

VLISSINGEN – Maandagavond hield een agent buiten dienst een 37-jarige Vlissinger staande, hij wilde doorrijden na een eenzijdige aanrijding.

De eenzijdige aanrijding vond rond 20.45 uur plaats op de Koningsweg in Vlissingen. Agenten die inmiddels waren gewaarschuwd reden naar de zwaar beschadigde personenauto.

- Advertentie -

Onder de auto lag een verkeersbord, ook lagen voor en achter de auto grote keien. De keien staan normaal aan de zijkant van de weg end oen dienst als decoratiemateriaal en wegsignalering. Op het wegdek lag een flink oliespoor.

De agenten troffen de 37-jarige man op de bestuurdersstoel van het voertuig aan. De agent buiten dienst vertelde tegen zijn collega’s dat de man er vandoor wilde gaan maar dat hij de man heeft tegen gehouden.

Bij de man werd een blaastest afgenomen. Hij blies 820 ug/l. Hij is aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij heeft een rijverbod van 12 uur gekregen. Na zijn verhoor waarin hij verklaarde geen aanrijding te hebben veroorzaakt maar zelf te zijn aangereden, is hij naar huis gestuurd.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto van de weg in Oost-Souburg, niemand gewond
Volgend artikelBrandweer rukt met spoed uit voor binnenbrand
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.