Vlissinger (37) wilde doorrijden na aanrijding

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Maandagavond hield een agent buiten dienst een 37-jarige Vlissinger staande, hij wilde doorrijden na een eenzijdige aanrijding.

De eenzijdige aanrijding vond rond 20.45 uur plaats op de Koningsweg in Vlissingen. Agenten die inmiddels waren gewaarschuwd reden naar de zwaar beschadigde personenauto.

Onder de auto lag een verkeersbord, ook lagen voor en achter de auto grote keien. De keien staan normaal aan de zijkant van de weg end oen dienst als decoratiemateriaal en wegsignalering. Op het wegdek lag een flink oliespoor.

De agenten troffen de 37-jarige man op de bestuurdersstoel van het voertuig aan. De agent buiten dienst vertelde tegen zijn collega’s dat de man er vandoor wilde gaan maar dat hij de man heeft tegen gehouden.

Bij de man werd een blaastest afgenomen. Hij blies 820 ug/l. Hij is aangehouden voor rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij heeft een rijverbod van 12 uur gekregen. Na zijn verhoor waarin hij verklaarde geen aanrijding te hebben veroorzaakt maar zelf te zijn aangereden, is hij naar huis gestuurd.

Vorig artikelAuto van de weg in Oost-Souburg, niemand gewond
Volgend artikelBrandweer rukt met spoed uit voor binnenbrand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier