KNMI: Opnieuw kans op onweersbuien

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Het KNMI waarschuwt vandaag en morgen opnieuw voor onweersbuien. Er is een code geel waarschuwing van kracht.

Volgens het instituut is er in heel Nederland vanmiddag kans op een onweersbui. Op het IJsselmeer is volgens het KNMI een windhoos gesignaleerd.

Ook is er mogen kan op een elke onweersbui.

Bekijk ons weerpagina voor het actuele weerbericht en waarschuwingen

Vorig artikelOngeval Paul Krugerstraat Vlissingen
Volgend artikelPolitie grijpt in bij kampvuur voor woning
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier