Politie grijpt in bij kampvuur voor woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – Laat op de avond heeft er voor een woning in de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen een kampvuur gewoed.

Brandweer en politie werden naar de brandlocatie gestuurd. Voor een woning brandde een flinke hoop afval. De betrokkene, waren in eerste instantie niet van plan het vuur te doven. Nadat de agenten nadrukkelijk opdracht gaven, hebben de betrokkene het vuur gedoofd met water.

- Advertentie -

De opgetrommelde brandweer is wel ter plaats gekomen maar heeft niets geblust. Wel is het vuur gecontroleerd. Agenten hebben de gegevens van de betrokkene genoteerd.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Opnieuw kans op onweersbuien
Volgend artikelGewonde bij ongeval Nieuwe Zuidbeekseweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

1 REACTIE

  1. Jaa das weer zielig t was nie eens n meter hoog
    Maarja wat verwacht je als de buren eindelijk wat hebben om m mee te pakken zielig laat die jongen lkkr zn laatste daagjes met feest vullen in de straat

Reacties zijn gesloten.