Politie grijpt in bij kampvuur voor woning

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Laat op de avond heeft er voor een woning in de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen een kampvuur gewoed.

Brandweer en politie werden naar de brandlocatie gestuurd. Voor een woning brandde een flinke hoop afval. De betrokkene, waren in eerste instantie niet van plan het vuur te doven. Nadat de agenten nadrukkelijk opdracht gaven, hebben de betrokkene het vuur gedoofd met water.

De opgetrommelde brandweer is wel ter plaats gekomen maar heeft niets geblust. Wel is het vuur gecontroleerd. Agenten hebben de gegevens van de betrokkene genoteerd.

Vorig artikelKNMI: Opnieuw kans op onweersbuien
Volgend artikelGewonde bij ongeval Nieuwe Zuidbeekseweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

  1. Jaa das weer zielig t was nie eens n meter hoog
    Maarja wat verwacht je als de buren eindelijk wat hebben om m mee te pakken zielig laat die jongen lkkr zn laatste daagjes met feest vullen in de straat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier