Jongen (18) aangehouden op gestolen bromfiets

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een 18-jarige jongen uit Oost-Souburg zit vast op verdenking van diefstal / heling van een bromfiets.

Politieagenten hielden hem zondag 6 september 2015 om 00.30 uur aan op de Middelburgsestraat in Oost-Souburg. De agenten zagen bij controle dat de aanwezige verzekeringsplaat die niet bij de bromfiets hoorde. Ook vertoonde het stuurslot braakschade.

- Advertentie -

De bromfiets was op 15 juli jl. uit een schuur in Oost-Souburg gestolen en werd in beslag genomen. De 18-jarige verdachte moest mee naar het politiebureau, waar hij werd ingesloten. De recherche onderzoekt de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (20) verstoort openbare orde Oost-Souburg
Volgend artikelFietser ernstig gewond na val bij tunneltje
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).