Fietser ernstig gewond na val bij tunneltje

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is een vrouw ernstig gewond geraakt nadat zij was gevallen voor het tunneltje op de Langeleenweg in Vlissingen.

De hulpdiensten werden om even na half 7 gealarmeerd. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Er bleek iemand te zijn gevallen ter hoogte van het tunneltje aan de Langeleenweg. De traumahelikopter is later niet meer ter plaatse gekomen.

Verschillende omstanders zijn de gevallen fietser direct te hulp geschoten, sommige automobilisten reden hun auto van de Sloeweg het talud in om het slachtoffer te helpen

Nadat het slachtoffer in de ambulance werd gereden, is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Hoe de fietser precies ten val is gekomen is niet bekend.

Vorig artikelJongen (18) aangehouden op gestolen bromfiets
Volgend artikelAanrijding op kruising Esdoornstraat Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier