Fietser ernstig gewond na val bij tunneltje

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond is een vrouw ernstig gewond geraakt nadat zij was gevallen voor het tunneltje op de Langeleenweg in Vlissingen.

De hulpdiensten werden om even na half 7 gealarmeerd. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Er bleek iemand te zijn gevallen ter hoogte van het tunneltje aan de Langeleenweg. De traumahelikopter is later niet meer ter plaatse gekomen.

- Advertentie -

Verschillende omstanders zijn de gevallen fietser direct te hulp geschoten, sommige automobilisten reden hun auto van de Sloeweg het talud in om het slachtoffer te helpen

Nadat het slachtoffer in de ambulance werd gereden, is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Hoe de fietser precies ten val is gekomen is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (18) aangehouden op gestolen bromfiets
Volgend artikelAanrijding op kruising Esdoornstraat Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.