Vlissinger berooft Spanjaard tijdens pinnen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 48-jarige man uit de gemeente Vlissingen is vannacht aangehouden. De man wordt ervan verdacht een Spanjaard te hebben beroofd tijdens het pinnen.

De 42-jarige Spanjaard stond vannacht rond 03.40 uur bij een pinautomaat aan de Spuistraat in Vlissingen. Toen de Spanjaard zijn geld uit de automaat wilde pakken, werd hij vast gehouden en werd zijn geld uit de automaat genomen.

- Advertentie -

Het slachtoffer heeft volgens de politie nog geprobeerd de man tegen te houden, dit is uiteindelijk niet gelukt. Later meldde de Spanjaard zich bij een agent.

In de omgeving hebben agenten direct een zoekslag gemaakt. Een persoon die voldeed aan het uitgegeven signalement kon even verderop in de Scheldestraat worden aangehouden. De 49-jarige man is ingesloten in een politiecel voor verder onderzoek.

- Advertentie -
Vorig artikelEOD brengt anti-tankmijn uit WOII tot ontploffing
Volgend artikelPolitie vindt per toeval vuurwapen Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).