Oplettende buurman verjaagt inbreker in Vlissingen

VLISSINGEN – Een nog onbekende inbreker sloeg op de vlucht nadat hij betrapt was. Een oplettende buurman verjoeg de crimineel.

Op zondagavond 27 september 2015 werd rond 22.00 uur ingebroken in een woning in de wijk Middengebied. De dader brak een raam aan de achterzijde van het huis en haalde de vensterbank leeg om binnen te komen.

Een buurman was gealarmeerd door het gebonk en ging polshoogte nemen. Hij scheen van afstand de inbreker vol in het gezicht, waarna deze er als een haas vandoor ging. De inbreker gebruikte daarvoor een kleine witte fiets.

Uit onderzoek bleek dat er (nog) niets uit de woning was gestolen. De politie nam een aangifte op van de gedupeerde bewoonster.

Vorig artikelMan (28) aangehouden na wurgen vrouw
Volgend artikelAuto in brand Hyacinthenlaan Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier