Oplettende buurman verjaagt inbreker in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een nog onbekende inbreker sloeg op de vlucht nadat hij betrapt was. Een oplettende buurman verjoeg de crimineel.

Op zondagavond 27 september 2015 werd rond 22.00 uur ingebroken in een woning in de wijk Middengebied. De dader brak een raam aan de achterzijde van het huis en haalde de vensterbank leeg om binnen te komen.

- Advertentie -

Een buurman was gealarmeerd door het gebonk en ging polshoogte nemen. Hij scheen van afstand de inbreker vol in het gezicht, waarna deze er als een haas vandoor ging. De inbreker gebruikte daarvoor een kleine witte fiets.

Uit onderzoek bleek dat er (nog) niets uit de woning was gestolen. De politie nam een aangifte op van de gedupeerde bewoonster.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (28) aangehouden na wurgen vrouw
Volgend artikelAuto in brand Hyacinthenlaan Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.