Viertal opgepakt voor mishandeling echtpaar 14 september

- Advertentie -

VLISSINGEN, KOUDEKERKE – De politie heeft dinsdag 29 en woensdag 30 september vier arrestaties verricht in het onderzoek naar de mishandeling van een echtpaar uit Koudekerke.

Het echtpaar werd op zondagmorgen 14 september door meerdere jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw raakte hierbij gewond. De mishandeling vond rond 02.30 uur plaats bij de parkeerplaats nadat de vrouw naar de groep was toegegaan en tevergeefs aan de jongelui had gevraagd of ze weg wilden gaan.

- Advertentie -

Het rechercheonderzoek leidde naar de vier verdachten die dinsdag en woensdag werden aangehouden. Het gaat om twee jongens van 14 jaar en twee meisjes van 17 jaar uit Vlissingen. Het viertal is ingesloten in het cellencomplex Torentijd. De recherche zet het onderzoek voort.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelAuto in brand Hyacinthenlaan Vlissingen
Volgend artikelPolitie opent drie Facebookpagina’s voor districten in Zeeland
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.