Politie houdt controles voor verkeer en tegen inbrekers

- ADVERTENTE -

MIDDELBURG, VLISSINGEN EN OOST-SOUBURG – De politie heeft woensdag op verschillende locaties een combicontrole gehouden. Het betrof een verkeerscontrole speciaal voor scooters en bromfietsen maar ook een controle om mogelijke woninginbrekers in beeld te krijgen.

In de aanpak van scooterdiefstellen, de aanpak van overlast van scooters en bromfietsen en het tegengaan van inbraken waren woensdag 30 september tussen 12 en 16 uur de aanleiding om op drie verschillenden plaatsen controles te houden. In de wijk Dauwedale in Middelburg, het centrum van Oost-Souburg en twee locaties in Vlissingen, het station en de Bloemenbuurt, zijn de controles gehouden.

- ADVERTENTIE -

Er werden door opvallende motoragenten scooters naar de locatie gebracht waar alles gecontroleerd werd. Maar er waren ook onopvallende motoren en auto’s om scooterrijders te spotten.

Er werden bijna 50 scooters gecontroleerd. Zes bestuurders reden zonder rijbewijs. Daarnaast werden er enkele bekeuringen uitgeschreven.

Wat niet zichtbaar maar wel belangrijk is, is dat er informatie is verkregen over mogelijke inbrekers. Deze informatie wordt in de politiesystemen verwekt zodat we ons beter kunnen wapenen tegen inbrekers.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier