Gewonde persoon had brandwonden

- Advertentie -

KOUDEKERKE – De persoon die gistermiddag met spoed werd afgevoerd bij een verzorgingstehuis aan de ter Poorteweg in Koudekerke had brandwonden. Dit liet de politie vandaag weten.

Gistermiddag omstreeks 12.00 uur werden een ambulanceteam en een traumahelikopter naar de ter Poorteweg in Koudekerke gestuurd. De gewonde persoon werd volgens de politie naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht.

- Advertentie -

De persoon werd gekoeld en onder de douche gezet. in afwachting van de traumahelikopter. Volgens de politie is de mogelijke oorzaak een vonk die tijdens het roken op de kleding van het slachtoffer is gekomen. Hierdoor vloog de kleding van het slachtoffer is brand.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie houdt controles voor verkeer en tegen inbrekers
Volgend artikelPolitie pakt vijfde verdachte van mishandeling Koudekerke op
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).