Uitslaande woningbrand in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond heeft er in een woning aan de Paul Krugerstraat een uitslaande woningbrand gewoed. De brandweer rukte massaal uit.

Rond 20.43 werd de brand gemeld. Ongeveer 5 minuten alter werd er opgeschaald naar middelbrand en werd een tweede tankautospuit ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Aan de voorzijde van de woning was de brand uitslaand. Rond 21.15 uur werd het sein brandmeester gegeven. De bewoner(s) werden door een ambulanceteam onderzocht omdat zij mogelijk rook hadden geïnhaleerd.

De brandweer heeft de naast gelegen woningen geventileerd. Hoe de brand is ontstaan is niet duidelijk. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de schade verder af te handelen.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto ramt lantaarnpaal Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelMan (22) aangehouden na bedreigen agenten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.