Man (22) aangehouden na bedreigen agenten

- Advertentie -

VLISSINGEN – In Westerzicht is op dinsdagavond 6 oktober, omstreeks 23.00 uur, een 22-jarige man uit Venlo aangehouden door de politie terzake bedreiging.

Eerder die avond waren twee politieagenten bezig met een controle in Westerzicht. De later aangehouden verdachte dreigde de twee agenten geweld aan te doen als hij ze nog eens terug zou zien.

- Advertentie -

De zaak is besproken met de Officier van Justitie. Hij heeft toestemming gegeven voor de aanhouding buiten heterdaad van de 22-jarige man. Omstreeks 23:00 uur is dat gebeurd door de medewerkers van het Flexteam/ROG van Politie Zeeland/West-Brabant. Ook werd een getuige in deze zaak gehoord.

De man uit Venlo is overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij nu nog vast zit.

- Advertentie -
Vorig artikelUitslaande woningbrand in Vlissingen
Volgend artikelBoa’s van gemeente Vlissingen in nieuw uniform
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.