Boa’s van gemeente Vlissingen in nieuw uniform

VLISSINGEN – De Vlissingse Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’S) van de gemeente Vlissingen dragen sinds september het landelijk vastgestelde uniform.

Het nieuwe uniform is beter zichtbaar en herkenbaar volgens de gemeente. Het landelijke uniform is niet verplicht.

Het nieuwe landelijke uniform bestaat uit twee blauwtinten en een reflectieband op de borst. Ook is de pet voorzien van een reflectieband. Op de rug staat ‘Handhaving’. Zo zijn de boa’s in het donker duidelijk te herkennen.

Vorig artikelMan (22) aangehouden na bedreigen agenten
Volgend artikelPolitie oefent met honden op Vlissingse Boulevard
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier