Politie houdt mogelijk drugdealer aan

Het Flexteam doorzoekt de auto van de verdachte © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een inwoner van Vlissingen is donderdagmiddag aangehouden omdat er informatie was dat hij zou handelen in drugs.

Er was bij de politie informatie binnengekomen dat een 51-jarige inwoner van Vlissingen zou handelen in harddrugs. Het onderzoeksteam ging donderdag 8 oktober 2015 om 16.30 uur op pad naar de woning van de verdachte om daar zijn huis te doorzoeken. Op het moment dat ze de straat in reden zagen ze de verdachte wegrijden. Ze reden achter hem aan en gaven hem op de Gildeweg een stopteken.

Onderzoek in zijn auto leverde een kleine hoeveelheid (10 gram) harddrugs op. De verdachte is aangehouden. Direct daarop is zijn woning doorzocht waar verder niets is aangetroffen. De verdachte is aan het bureau ingesloten.

Zie ook:

Vorig artikelPolitie houdt voetjesactie in Vlissingse woonwijk
Volgend artikelOlie van gezonken vrachtschip aangespoeld op Vlissingse stranden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier