Politie houdt mogelijk drugdealer aan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een inwoner van Vlissingen is donderdagmiddag aangehouden omdat er informatie was dat hij zou handelen in drugs.

Er was bij de politie informatie binnengekomen dat een 51-jarige inwoner van Vlissingen zou handelen in harddrugs. Het onderzoeksteam ging donderdag 8 oktober 2015 om 16.30 uur op pad naar de woning van de verdachte om daar zijn huis te doorzoeken. Op het moment dat ze de straat in reden zagen ze de verdachte wegrijden. Ze reden achter hem aan en gaven hem op de Gildeweg een stopteken.

- Advertentie -

Onderzoek in zijn auto leverde een kleine hoeveelheid (10 gram) harddrugs op. De verdachte is aangehouden. Direct daarop is zijn woning doorzocht waar verder niets is aangetroffen. De verdachte is aan het bureau ingesloten.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie houdt voetjesactie in Vlissingse woonwijk
Volgend artikelOlie van gezonken vrachtschip aangespoeld op Vlissingse stranden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.