Rokende magnetron in Vlissingse flatwoning

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer is vanmiddag ingezet voor een rokende magnetron in een flatwoning aan de Troelstraweg in Vlissingen.

Binnen vijf minuten werd er opgeschaald naar middelbrand. In totaal werden twee blusvoertuigen en een hoogwerker opgeroepen. Omdat het achteraf mee bleek te vallen is er uiteindelijk een blusvoertuig ter plaatse gekomen.

Een woonvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland liet weten dat er bij de brand geen schade is ontstaan. De brandweer heeft de flatwoning enkele minuten geventileerd. Bij de brand raakte niemand gewond.

Vorig artikelBromfietser (20) gewond na aanrijding Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt man die vrouw lastigviel in trein
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier