Bromfietser (20) gewond na aanrijding Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 20-jarige bromfietser raakte gisteravond gewond na een aanrijding op het Baskensburgplein in Vlissingen.

De 20-jarige bromfietser reed over het Baskensburgplein in de richting van het Baskensburgpad. Op de kruising met de Van der Helstlaan ging het mis. De bromfietser kreeg geen voorrang van een 41-jarige automobilist uit Vlissingen die af wilde slaan.

- Advertentie -

De bromfietser reed tegen de auto en kwam vervolgens ten val. Een ambulanceteam heeft de man ter plekke nagekeken, hij kreeg het advies om voor de zekerheid een foto van zijn sleutelbeen te laten maken.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (21) aangehouden met nep vuurwapen
Volgend artikelRokende magnetron in Vlissingse flatwoning
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).