Vlissinger aangehouden voor inbraak in vakantiewoning Biggekerke

VLISSINGEN – Maandagochtend is een 57-jarige man uit Vlissingen in de Van Speijkstraat aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een vakantiewoning aan De Ruiser in Biggekerke op 21 augustus 2015.

Na de aanhouding van de verdachte zijn op twee plaatsen in Vlissingen onder leiding van de Rechter-commissaris doorzoekingen gedaan. Daarbij zijn verschillende goederen inbeslaggenomen. De herkomst ervan wordt momenteel onderzocht.

De man zit voor verhoor en nader onderzoek nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelPolitiehond ingezet bij opsporen inbreker
Volgend artikelPolitie zoekt eigenaren van gestolen goederen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier