Jeugdige inbreker (15) aangehouden door politie

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Agenten hebben op de Vlissingsestraat een 15-jarige Vlissinger aangehouden. De knul wordt er van verdacht samen met een nog onbekende handlanger te hebben ingebroken bij een woning aan de Pieter Louwersestraat.

De politie kreeg op woensdag 14 oktober rond 17.30 uur de melding dat er een inbraak aan de gang zou zijn. Buurtbewoners waren opgeschrikt door harde klappen en waarschuwden de politie. Dienders kwamen kort na de melding twee jongens op een fiets tegen. Na een korte achtervolging kon een van de jongens, die inmiddels te voet op de vlucht was geslagen, worden aangehouden.

De andere verdachte wist te ontkomen, daarbij een fiets achterlatend. De 15-jarige inbreker is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt tijdens de inbraak. De woning aan de Pieter Louwersestraat liep aanzienlijke braakschade op. De politie onderzoekt de zaak.

Vorig artikelBrandgerucht in woning Breestraat Vlissingen
Volgend artikelOverval op woning Souburg, bewoners niet gewond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier