Jeugdige inbreker (15) aangehouden door politie

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Agenten hebben op de Vlissingsestraat een 15-jarige Vlissinger aangehouden. De knul wordt er van verdacht samen met een nog onbekende handlanger te hebben ingebroken bij een woning aan de Pieter Louwersestraat.

De politie kreeg op woensdag 14 oktober rond 17.30 uur de melding dat er een inbraak aan de gang zou zijn. Buurtbewoners waren opgeschrikt door harde klappen en waarschuwden de politie. Dienders kwamen kort na de melding twee jongens op een fiets tegen. Na een korte achtervolging kon een van de jongens, die inmiddels te voet op de vlucht was geslagen, worden aangehouden.

- Advertentie -

De andere verdachte wist te ontkomen, daarbij een fiets achterlatend. De 15-jarige inbreker is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaakt tijdens de inbraak. De woning aan de Pieter Louwersestraat liep aanzienlijke braakschade op. De politie onderzoekt de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandgerucht in woning Breestraat Vlissingen
Volgend artikelOverval op woning Souburg, bewoners niet gewond
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.