Politie fietst inbreker (18) achterna

VLISSINGEN – De politie heeft een 18-jarige inbreker per fiets achtervolgt. De man is aangehouden.

Afgelopen week kreeg de politie s’nachts een melding van een oplettende buurtbewoner dat er twee personen probeerden in te breken in een woning aan de Jan van de Capellelaan in Vlissingen.

De alerte buurtbewoner verstoorde het tweetal niet maar belde 112. Ondertussen bleef hij de twee inbrekers goed in de gaten houden.

Toen de agenten arriveerden zagen zij een persoon wegrennen. In de brandgang vlakbij de woning stonden twee fietsen klaar. Een van de verdachten is op een van de twee fietsen gevlucht. Een van de politieagent twijfelde niet en leende een fiets en zette de achtervolging in. Na een korte race door verschillende brandgangen kon de politie agent op de fiets samen met een motoragent de verdachte aanhouden.

Het onderzoek naar de tweede verdachte loopt nog.

Vorig artikelUitgaanspubliek bemoeilijkt arrestatie wildplasser
Volgend artikelPolitie komt inbreker op het spoor door DNA
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier