Politie komt inbreker op het spoor door DNA

- Advertentie -

VLISSINGEN – Dinsdagmorgen is na een uitgebreid onderzoek een inbreker in een woning aan de Walstraat aangehouden.

De man is rond 07.45 uur aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak op 8 mei van dit jaar in een woning aan de Salvador Dalistraat. Midden in de nacht schrokken de bewoners wakkers toen een man door het openstaande raam de slaapkamer binnenklom. De bewoner pakte de woninginbreker vast, maar die wist zich los te rukken en vluchtte zonder buit weg richting het Pablo Picassoplein.

- Advertentie -

Tijdens het politieonderzoek werd DNA van de inbreker gevonden. Het onderzoek leidde naar een 49-jarige Vlissinger, die dinsdagmorgen in zijn woning werd aangehouden. De man staat bij de politie bekend als woninginbreker. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie fietst inbreker (18) achterna
Volgend artikelVerboden wapens in winkel Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.