Politie komt inbreker op het spoor door DNA

VLISSINGEN – Dinsdagmorgen is na een uitgebreid onderzoek een inbreker in een woning aan de Walstraat aangehouden.

De man is rond 07.45 uur aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak op 8 mei van dit jaar in een woning aan de Salvador Dalistraat. Midden in de nacht schrokken de bewoners wakkers toen een man door het openstaande raam de slaapkamer binnenklom. De bewoner pakte de woninginbreker vast, maar die wist zich los te rukken en vluchtte zonder buit weg richting het Pablo Picassoplein.

Tijdens het politieonderzoek werd DNA van de inbreker gevonden. Het onderzoek leidde naar een 49-jarige Vlissinger, die dinsdagmorgen in zijn woning werd aangehouden. De man staat bij de politie bekend als woninginbreker. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht.

Vorig artikelPolitie fietst inbreker (18) achterna
Volgend artikelVerboden wapens in winkel Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier