Politie zoekt identiteit van wegpiraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het verkeersonveilige gedrag op de rotonde van de Sloeweg ter hoogte van de Hercules Segherslaan van de bestuurder van een blauwe BMW werd gefilmd en op social media gepubliceerd.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder en de auto. Media meldden dat de video woensdag op Facebook is geplaatst. Hierop is te zien dat de auto met piepende banden rondjes op de rotonde rijdt.

- Advertentie -

Ben jij de bestuurder of eigenaar van deze auto? Of hebt u meer informatie over de bestuurder of de blauwe BMW? Bel dan met de politie: 0900-8844.

- Advertentie -
Vorig artikelWoning en personenauto doelwit van brandstichting
Volgend artikelPolitie heeft drie nieuwe getuigen woningoverval Souburg
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Als snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws in de gemeente Vlissingen.

2 REACTIES

  1. Zielige actie kunnen ze zelf nou echt niks meer

    Tijd om toelatingseisen bij politie te verscherpen

  2. Piet,
    Als er op elke hoek van de straat een politieagent of een politieauto staan, zou er geklaagd worden over een “politiestaat”. Nu is dat niet het geval, zodat ze niet alles op heterdaad kunnen zien gebeuren. Dan wordt er dus geklaagd dat ze niet ter plaatse zijn op het moment dat er iets wederrechtelijks gebeurt. Wat willen die klagers nou eigenlijk?!

Reacties zijn gesloten.