Politie zoekt identiteit van wegpiraat

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Het verkeersonveilige gedrag op de rotonde van de Sloeweg ter hoogte van de Hercules Segherslaan van de bestuurder van een blauwe BMW werd gefilmd en op social media gepubliceerd.

De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder en de auto. Media meldden dat de video woensdag op Facebook is geplaatst. Hierop is te zien dat de auto met piepende banden rondjes op de rotonde rijdt.

Ben jij de bestuurder of eigenaar van deze auto? Of hebt u meer informatie over de bestuurder of de blauwe BMW? Bel dan met de politie: 0900-8844.

Vorig artikelWoning en personenauto doelwit van brandstichting
Volgend artikelPolitie heeft drie nieuwe getuigen woningoverval Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

2 REACTIES

  1. Piet,
    Als er op elke hoek van de straat een politieagent of een politieauto staan, zou er geklaagd worden over een “politiestaat”. Nu is dat niet het geval, zodat ze niet alles op heterdaad kunnen zien gebeuren. Dan wordt er dus geklaagd dat ze niet ter plaatse zijn op het moment dat er iets wederrechtelijks gebeurt. Wat willen die klagers nou eigenlijk?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier