Woning en personenauto doelwit van brandstichting

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenauto en een woning zijn vanavond doelwit geworden van brandstichting. Het incident gebeurde in de Leliënlaan in Vlissingen.

Om iets na 22.00 uur werd de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. Omstanders hoorden een klap en gingen meteen kijken, uiteindelijk is het vuur door enkele van hen gedoofd en werd de brandweer zonder spoed doorgestuurd.

- Advertentie -

De ruit van een woning en een auto waren deels vernield. De woning en het voertuig hebben beide brandsporen. Vermoedelijk is er geprobeerd brand te stichten.

Ook lagen er stukken glas en een handdoek op straat. De handdoek is vermoedelijk gebruikt om het vuur bij het voertuig te doven.

De politie heeft ter plaatse verschillende sporen veiliggesteld. De voortuin van de woning waar de ruit werd vernield is ook doorzocht.

- Advertentie -
Vorig artikelOnbekenden doen greep in kassa van Vlissingse winkel
Volgend artikelPolitie zoekt identiteit van wegpiraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.