Woning en personenauto doelwit van brandstichting

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een personenauto en een woning zijn vanavond doelwit geworden van brandstichting. Het incident gebeurde in de Leliënlaan in Vlissingen.

Om iets na 22.00 uur werd de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. Omstanders hoorden een klap en gingen meteen kijken, uiteindelijk is het vuur door enkele van hen gedoofd en werd de brandweer zonder spoed doorgestuurd.

De ruit van een woning en een auto waren deels vernield. De woning en het voertuig hebben beide brandsporen. Vermoedelijk is er geprobeerd brand te stichten.

Ook lagen er stukken glas en een handdoek op straat. De handdoek is vermoedelijk gebruikt om het vuur bij het voertuig te doven.

De politie heeft ter plaatse verschillende sporen veiliggesteld. De voortuin van de woning waar de ruit werd vernield is ook doorzocht.

Vorig artikelOnbekenden doen greep in kassa van Vlissingse winkel
Volgend artikelPolitie zoekt identiteit van wegpiraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier