Politie heeft drie nieuwe getuigen woningoverval Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vrijdagavond is de politie in de buurt van de Schroeweg op zoek gegaan naar getuigen van de brute woningoverval op vrijdagavond 16 oktober aan de Schroeweg.

Op deze avond rond 21.00 uur overmeesterden twee overvallers de bewoners toen zij thuiskwamen. De politie heeft het vermoeden dat de daders de slachtoffers opwachtten. Rond 21.40 uur verlieten twee overvallers de woning. Ze reden weg, vermoedelijk in een donkere oud model Honda Civic, over de Schroeweg richting de Reijersdwarsweg. Deze auto werd bestuurd door een derde handlanger.

- Advertentie -

Het passantenonderzoek leverde drie getuigen op, waarvan één getuige zeer interessante informatie vertelde. Deze informatie wordt in het politieonderzoek meegenomen.

De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig. Hebt u informatie, maar deze nog niet met de politie besproken? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zoekt identiteit van wegpiraat
Volgend artikelBeginnend bestuurder (24) twee keer betrapt op rijden onder invloed
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.