Politie heeft drie nieuwe getuigen woningoverval Souburg

De ruime afzetting aan de Schoeweg kort na de overval © Foto: Frans Bosscha / 112stadsgewest

OOST-SOUBURG – Vrijdagavond is de politie in de buurt van de Schroeweg op zoek gegaan naar getuigen van de brute woningoverval op vrijdagavond 16 oktober aan de Schroeweg.

Op deze avond rond 21.00 uur overmeesterden twee overvallers de bewoners toen zij thuiskwamen. De politie heeft het vermoeden dat de daders de slachtoffers opwachtten. Rond 21.40 uur verlieten twee overvallers de woning. Ze reden weg, vermoedelijk in een donkere oud model Honda Civic, over de Schroeweg richting de Reijersdwarsweg. Deze auto werd bestuurd door een derde handlanger.

Het passantenonderzoek leverde drie getuigen op, waarvan één getuige zeer interessante informatie vertelde. Deze informatie wordt in het politieonderzoek meegenomen.

De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig. Hebt u informatie, maar deze nog niet met de politie besproken? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Zie ook:

Vorig artikelPolitie zoekt identiteit van wegpiraat
Volgend artikelBeginnend bestuurder (24) twee keer betrapt op rijden onder invloed
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier