Vlissinger met messen en drugs aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisterenavond is een 27-jarige Vlissinger op de Oude Markt aangehouden omdat hij op een bankje staat te jongleren met messen. Ook zou hij met de messen op het bankje hebben gemikt.

Niet iedereen in het uitgaansgebied is echter gecharmeerd van deze ‘act’ en om die reden wordt omstreeks 23.54 uur contact gezocht met surveillerende bikers. Deze treffen de man aan op de aangeduide plek terwijl hij twee messen van ongeveer 19 en 31 cm om de beurt omhoog gooit en weer opvangt.

- Advertentie -

Hij is vervolgens voor verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens de fouillering komt nog een gebruikershoeveelheid drugs uit de broekzak van de man rollen. De messen en de drugs zijn in beslag genomen en de verdachte is ingesloten.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen aangehouden na achtervolging
Volgend artikelMan bedreigt ex-vriendin via sms-berichten
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.