Jongen aangehouden na achtervolging

© www.https://www.112vlissingen-souburg.nl

VLISSINGEN – Een 19-jarige jongen uit Vlissingen is donderdagmiddag na een achtervolging bij zijn woning aangehouden voor het rondscheuren op een scooter zonder rijbewijs en helm op en het negeren van een stopteken.

Agenten zagen de verdachte rond 17.33 uur op zijn scooter met hoge snelheid over de Koudekerkseweg in Vlissingen rijden. Als hij vervolgens ook nog eens door rood rijdt, wordt besloten de jongen een stopteken gegeven. In plaats van te stoppen gaat de jongen er als een ‘speer’ vandoor.

Tijdens de achtervolging van een zevental minuten begaat de verdachte nog enkele overtredingen met zijn gevaarlijke rijgedrag. Uiteindelijk vinden de agenten hem voor zijn woning waarna hij is meegenomen naar het bureau. Na verhoor mocht hij met drie boetes op zak weer naar huis.

Vorig artikelFietster gewond na aanrijding
Volgend artikelVlissinger met messen en drugs aangehouden
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier