Drie inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden

VLISSINGEN – Dankzij een oplettende buurtbewoner zijn afgelopen nacht drie inbrekers op heterdaad betrapt tijdens hun werkzaamheden in de Gebrandystraat. Alle drie zijn aangehouden.

Omstreeks 01.40 uur geeft een buurtbewoonster aan de meldkamer door dat er bij de buren wordt ingebroken. Ter plekke zien toegesnelde agenten drie jongens in donkere kleding aan de overzijde van de bewuste woning lopen. Deze zijn vervolgens als verdachten aangehouden. Het gaat om een 20-jarige jongeman uit de gemeente Veere en een 19-jarige en een 18-jarige jongen uit Middelburg.

Na de aanhouding van de verdachten heeft een politiehond de buurt afgespeurd. Deze vindt in de directe omgeving van de woning inbrekersgereedschap dat zeer waarschijnlijk door de inbrekers is achtergelaten.

Door het inbrakenteam wordt nog sporenonderzoek gedaan in en om de woning. Vooralsnog is onduidelijk of er goederen uit de woning zijn gestolen. De verdachten zitten nog vast.

Vorig artikelMan bedreigt ex-vriendin via sms-berichten
Volgend artikelZes tips over overval na uitzending Opsporing Verzocht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier