Drie inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Dankzij een oplettende buurtbewoner zijn afgelopen nacht drie inbrekers op heterdaad betrapt tijdens hun werkzaamheden in de Gebrandystraat. Alle drie zijn aangehouden.

Omstreeks 01.40 uur geeft een buurtbewoonster aan de meldkamer door dat er bij de buren wordt ingebroken. Ter plekke zien toegesnelde agenten drie jongens in donkere kleding aan de overzijde van de bewuste woning lopen. Deze zijn vervolgens als verdachten aangehouden. Het gaat om een 20-jarige jongeman uit de gemeente Veere en een 19-jarige en een 18-jarige jongen uit Middelburg.

- Advertentie -

Na de aanhouding van de verdachten heeft een politiehond de buurt afgespeurd. Deze vindt in de directe omgeving van de woning inbrekersgereedschap dat zeer waarschijnlijk door de inbrekers is achtergelaten.

Door het inbrakenteam wordt nog sporenonderzoek gedaan in en om de woning. Vooralsnog is onduidelijk of er goederen uit de woning zijn gestolen. De verdachten zitten nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelMan bedreigt ex-vriendin via sms-berichten
Volgend artikelZes tips over overval na uitzending Opsporing Verzocht
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.