Zes tips over overval na uitzending Opsporing Verzocht

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Dinsdagavond heeft de politie zes tips binnengekregen na de uitzending van Opsporing verzocht met daarin de overval op een woning aan de Schroeweg in Oost-Souburg.

Volgens de politie gaan de tips voornamelijk over de door de daders gebruikte vluchtauto, namelijk een Honda Civic.

- Advertentie -

Het echtpaar kwam die bewuste vrijdagavond 16 oktober rond 21.00 uur thuis. Toen de twee bewoners uit de auto stapte en naar de voordeur wilden lopen zagen zij twee mannen. Deze mannen dwongen het echtpaar de deur te openen. Binnen werden de slachtoffers vastgebonden met tape.

De twee daders hebben vervolgens drie kwartier de woning doorzocht. De twee overvallers namen sieraden, tassen, horloges en een geldbedrag mee.

Nadat de twee overvallers het huis hadden verlaten stapten zij in een gereedstaande Honda Civic. Deze werd bestuurder door vermoedelijk een derde handlanger. Met piepende banden reden de overvallers weg over die Schroeweg richting de Reijersdwarsweg.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelDrie inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden
Volgend artikelFlinke schade bij ongeval Vlissingen
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.