Man aangehouden na tonen geslachtsdeel in trein

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft zondagavond een man aangehouden omdat hij in de trein zijn geslachtsdeel liet zien.

Omstreeks 21.30 uur meldde bij de conducteur in die trein een vrouw die een man had gezien die in de trein zijn geslachtsdeel liet zien. De conducteur zei tegen de vrouw dat zij het beste aangifte hiervan kon doen bij de politie. Dit heeft zei echter nog niet gedaan, de politie is daarom op zoek naar de vrouw.

- Advertentie -

De vrouw stapte bij het station in Middelburg uit, hier wachtte de man haar op. De conducteur waarschuwde meteen de politie en hield de man in de gaten.

De man verliet de trein op het eindpunt in Vlissingen. Hier stonden agenten de man op te wachten om hem vervolgens op het perron aan te houden.

Na onderzoek bleek de verdachte 41 jaar te zijn en uit Londen te komen. De 41-jarige Londenaar is voor verder onderzoek overgebracht naar politiecellencomplex Torentijd in Middelburg, hier werd hij ingesloten. De man is maandag verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor binnenbrand
Volgend artikelJongeman (18) gewond na beroving op fietspad Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.