Man aangehouden na tonen geslachtsdeel in trein

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft zondagavond een man aangehouden omdat hij in de trein zijn geslachtsdeel liet zien.

Omstreeks 21.30 uur meldde bij de conducteur in die trein een vrouw die een man had gezien die in de trein zijn geslachtsdeel liet zien. De conducteur zei tegen de vrouw dat zij het beste aangifte hiervan kon doen bij de politie. Dit heeft zei echter nog niet gedaan, de politie is daarom op zoek naar de vrouw.

De vrouw stapte bij het station in Middelburg uit, hier wachtte de man haar op. De conducteur waarschuwde meteen de politie en hield de man in de gaten.

De man verliet de trein op het eindpunt in Vlissingen. Hier stonden agenten de man op te wachten om hem vervolgens op het perron aan te houden.

Na onderzoek bleek de verdachte 41 jaar te zijn en uit Londen te komen. De 41-jarige Londenaar is voor verder onderzoek overgebracht naar politiecellencomplex Torentijd in Middelburg, hier werd hij ingesloten. De man is maandag verhoord.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor binnenbrand
Volgend artikelJongeman (18) gewond na beroving op fietspad Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier