Gewonde op vissersschip in haven van Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval op een vissersschip aan de Visserijkade in Vlissingen.

Omstreeks 02.45 uur raakte een 46-jarig bemanningslid uit Arnemuiden gewond. Twee ambulances, een traumahelikopter en verschillende brandweervoertuigen werden met spoed ter plaatse gestuurd.

- Advertentie -

Het slachtoffer is door de hulpdiensten van boord gehaald en per ambulance naar Arnemuiden gebracht. Hier stond de opgeroepen traumahelikopter klaar. Toen de trauma-arts bij het slachtoffer is de ambulance was gestapt kon de ambulance naar het ziekenhuis in Goes.

De arts is vervolgens weer door de traumahelikopter opgehaald bij het ADRZ in Goes. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De arbeidsinspectie onderzoekt het ongeval.

- Advertentie -
Vorig artikelMeerdere meldingen voor brandweer wegens storm
Volgend artikelZwaargewonde na ongeval op vissersschip overleden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.