Gewonde op vissersschip in haven van Vlissingen

© Foto: Frans Bosscha

VLISSINGEN – In de nacht van donderdag op vrijdag zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een ongeval op een vissersschip aan de Visserijkade in Vlissingen.

Omstreeks 02.45 uur raakte een 46-jarig bemanningslid uit Arnemuiden gewond. Twee ambulances, een traumahelikopter en verschillende brandweervoertuigen werden met spoed ter plaatse gestuurd.

Het slachtoffer is door de hulpdiensten van boord gehaald en per ambulance naar Arnemuiden gebracht. Hier stond de opgeroepen traumahelikopter klaar. Toen de trauma-arts bij het slachtoffer is de ambulance was gestapt kon de ambulance naar het ziekenhuis in Goes.

De arts is vervolgens weer door de traumahelikopter opgehaald bij het ADRZ in Goes. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. De arbeidsinspectie onderzoekt het ongeval.

Vorig artikelMeerdere meldingen voor brandweer wegens storm
Volgend artikelZwaargewonde na ongeval op vissersschip overleden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier