Scalda College ontruimd vanwege brand in afzuiginstallatie

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend rond 09.55 uur is er brand uitgebroken in een afzuiginstallatie van het Technum van het Scalda College in Vlissingen.

De brand woedde kort in een van de houtmotinstallatie in het Techum. Een houtmotinstallatie zorgt er voor dat houtdeeltjes en zaagsel worden afgezogen.

- Advertentie -

Alle mensen in het gebouw werden doormiddel van een automatisch systeem ingelicht en verzocht het gebouw via de nooduitgangen te verlaten.

Kort na het ontruimen kwam de brandweer ter plaatse met een tankautospuit en een ladderwagen. Direct heeft de brandweer de desbetreffende ruimte gecontroleerd. Ten tijde van de brand en er na hing er in het gebouw een flinke rooklucht.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken bestuurder raakt lantaarnpaal
Volgend artikelMan (43) aangehouden na vondst hennepkwekerij
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.