Man (43) aangehouden na vondst hennepkwekerij

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In Vlissingen is een 43-jarige man aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij in een woning.

Bij het binnenvallen van een woning aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen werd door agenten een reeds ontmantelde kwekerij aangetroffen. Alle hennepplanten lagen na de oogst te drogen. In totaal hebben de agenten 1,6 kilogram gedroogde hennep in beslag genomen, alsmede spullen die nodig zijn om een kwekerij te laten draaien.

- ADVERTENTIE -

Alle goederen worden vernietigd. De eigenaar van de kwekerij, en tevens de bewoner van het pand, is op woensdag 24 november jl. om ongeveer 09.00 uur aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij heeft een verklaring afgelegd en is in verzekering gesteld.

Door energiebedrijf Delta is aangifte gedaan van de diefstal van stroom. De stroom werd namelijk buiten de meter om afgetapt. Dit is niet alleen een frauduleuze handeling, maar ook nog erg gevaarlijk, omdat het risico op brand erg groot is. De kwekerij was gevestigd in een huizenblok wat het brandrisico in andere woningen ook nog zeer groot maakt.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier