Mobile Media Lab van politie naar Middelburg

- Advertentie -

MIDDELBURG – Zaterdag 19 december van 11.00 tot 17.00 uur staat het innovatieve Mobile Media Lab van de politie op de Markt in Middelburg.

Het is de eerste keer dat deze rijdende onderzoeksruimte naar de provincie Zeeland komt. De truck rijdt door heel Nederland om onderzoek te doen naar de meningen en ervaringen van burgers over de digitale dienstverlening van de politie.

- Advertentie -

Bij digitale dienstverlening moet worden gedacht aan het gebruik van Social Media door de politie, de kwaliteit van internetaangiftes en de informatie in de politie app.

De burgerpanels in de truck leveren input op voor het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van de politie. Onderzoeken richten zich voornamelijk op de bereikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van verschillende digitale kanalen.

In Middelburg wil de politie onder andere met enkele Middelburgse wijkagenten over Social Media, aangifte doen, wijkagenten en Burgernet met de buurtbewoners in gesprek. Vooral alle inwoners van Walcheren zijn welkom om mee te werken aan het onderzoek. U bent van 11.00 tot 17.00 uur op de Markt van harte welkom in het Mobile Media Lab.

- Advertentie -
Vorig artikelZeven inbraken in woningen in Vlissingen
Volgend artikelPolitie doet invallen in verband met groot onderzoek woninginbraken
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.