Politie valt woning binnen na verschillende meldingen drugs

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het Drugs team Overlast Walcheren (DOW) is afgelopen woensdag een woning in Vlissingen binnengevallen na vele meldingen van drugsoverlast.

De bewoner van de woning zou in harddrugs dealen en een voorraad in zijn woning bewaren. Nadat het team de woning was binnengevallen kwam er al snel een handelshoeveelheid Speed te voorschijn. De bewoner is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -

Na verdere doorzoekingen in de woning kwamen er nog meer drugs te voorschijn, waaronder meer dan 50 XTC pillen. Ook werden er allerlei attributen aangetroffen voor de handel in drugs.

Tijdens het onderzoek kwam er al snel een naam van nog een andere persoon naar voren. Deze persoon zou ook drugs dealen en een hoeveelheid in zijn woning bewaren. Er werd besloten die woning ook binnen te vallen. Op donderdag werd er door de politie een inval gedaan en werd de woning doorzocht. Ook in deze woningen werden drugs gevonden waaronder een handelshoeveelheid Speed en een fles GHB. Ook deze bewonder is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex.

- Advertentie -
Vorig artikelBewoners stoppen mogelijke vernielers door middel van Buurt WhatsApp
Volgend artikelBrand in ondergrondse papiercontainer
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.