Politie valt woning binnen na verschillende meldingen drugs

© Foto: Politie Zeeland team Walcheren

VLISSINGEN – Het Drugs team Overlast Walcheren (DOW) is afgelopen woensdag een woning in Vlissingen binnengevallen na vele meldingen van drugsoverlast.

De bewoner van de woning zou in harddrugs dealen en een voorraad in zijn woning bewaren. Nadat het team de woning was binnengevallen kwam er al snel een handelshoeveelheid Speed te voorschijn. De bewoner is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Na verdere doorzoekingen in de woning kwamen er nog meer drugs te voorschijn, waaronder meer dan 50 XTC pillen. Ook werden er allerlei attributen aangetroffen voor de handel in drugs.

Tijdens het onderzoek kwam er al snel een naam van nog een andere persoon naar voren. Deze persoon zou ook drugs dealen en een hoeveelheid in zijn woning bewaren. Er werd besloten die woning ook binnen te vallen. Op donderdag werd er door de politie een inval gedaan en werd de woning doorzocht. Ook in deze woningen werden drugs gevonden waaronder een handelshoeveelheid Speed en een fles GHB. Ook deze bewonder is aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex.

Vorig artikelBewoners stoppen mogelijke vernielers door middel van Buurt WhatsApp
Volgend artikelBrand in ondergrondse papiercontainer
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier