Bewoners stoppen mogelijke vernielers door middel van Buurt WhatsApp

- Advertentie -

VLISSINGEN / MIDDELBURG – Bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een drietal jongens staande gehouden omdat zij vermoedelijk een spiegel van een auto hadden vernield.

Een van de bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg meldde dit aan de andere bewoners van de Nieuwe Vlissingseweg door middel van een buurt WhatsApp groep.

- Advertentie -

De drie zijn in het West-Souburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg door bewoners staande gehouden en werd er gewacht op de politie. Nadat bekend was dat de drie een spiegel van een auto hadden kapot getrapt in het Middelburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg, zijn de gegevens van de jongens genoteerd door de politie.

- Advertentie -
Vorig artikel51-jarige verdachte in Rotterdam aangehouden voor gooien vuurwerk
Volgend artikelPolitie valt woning binnen na verschillende meldingen drugs
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.