Bewoners stoppen mogelijke vernielers door middel van Buurt WhatsApp

© Foto: Fred Groen

VLISSINGEN / MIDDELBURG – Bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een drietal jongens staande gehouden omdat zij vermoedelijk een spiegel van een auto hadden vernield.

Een van de bewoners aan de Nieuwe Vlissingseweg meldde dit aan de andere bewoners van de Nieuwe Vlissingseweg door middel van een buurt WhatsApp groep.

De drie zijn in het West-Souburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg door bewoners staande gehouden en werd er gewacht op de politie. Nadat bekend was dat de drie een spiegel van een auto hadden kapot getrapt in het Middelburgse deel van de Nieuwe Vlissingseweg, zijn de gegevens van de jongens genoteerd door de politie.

Vorig artikel51-jarige verdachte in Rotterdam aangehouden voor gooien vuurwerk
Volgend artikelPolitie valt woning binnen na verschillende meldingen drugs
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier