Twee verdachten van mishandeling aangehouden

VLISSINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie twee verdachten van 38 en 36 jaar aangehouden naar aanleiding van vernieling en mishandeling.

Omstreeks middernacht kwam er bij de politie een melding binnen van een 38-jarige Vlissinger. De man verklaarde door zijn ex-partner en haar nieuwe vriend te zijn mishandeld. Even later heeft de politie sporen bekeken in de Willem Tholenlaan in Vlissingen, hier zou het incident hebben plaatsgevonden.

De 38-jarige Vlissinger is met een wond aan zijn oor en hoofd behandeld in het ziekenhuis in Goes. Enige tijd later meldde de ex-partner en haar nieuwe vriend, een 36-jarige man uit Antwerpen zich op het politiebureau in Middelburg.

De 36-jarige Belg is aangehouden als verdachte van de mishandeling. Echter deed de Antwerpenaar ook aangifte tegen de 38-jarige Vlissinger, de Vlissinger zou vernielingen hebben gepleegd aan de auto van de Belg. De Vlissinger is hierom na zijn ziekenhuisbezoek aangehouden voor vernieling.

Beide heren zijn overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. De twee hebben hier de nacht doorgebracht. Vandaag zullen agenten zich verder buigen over de zaak.

Vorig artikelBrandje in schuur aan atletiekbaan Baskensburgplein Vlissingen
Volgend artikelBedelende Middelburger (41) aangehouden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier