Twee verdachten van mishandeling aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie twee verdachten van 38 en 36 jaar aangehouden naar aanleiding van vernieling en mishandeling.

Omstreeks middernacht kwam er bij de politie een melding binnen van een 38-jarige Vlissinger. De man verklaarde door zijn ex-partner en haar nieuwe vriend te zijn mishandeld. Even later heeft de politie sporen bekeken in de Willem Tholenlaan in Vlissingen, hier zou het incident hebben plaatsgevonden.

- Advertentie -

De 38-jarige Vlissinger is met een wond aan zijn oor en hoofd behandeld in het ziekenhuis in Goes. Enige tijd later meldde de ex-partner en haar nieuwe vriend, een 36-jarige man uit Antwerpen zich op het politiebureau in Middelburg.

De 36-jarige Belg is aangehouden als verdachte van de mishandeling. Echter deed de Antwerpenaar ook aangifte tegen de 38-jarige Vlissinger, de Vlissinger zou vernielingen hebben gepleegd aan de auto van de Belg. De Vlissinger is hierom na zijn ziekenhuisbezoek aangehouden voor vernieling.

Beide heren zijn overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg. De twee hebben hier de nacht doorgebracht. Vandaag zullen agenten zich verder buigen over de zaak.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje in schuur aan atletiekbaan Baskensburgplein Vlissingen
Volgend artikelBedelende Middelburger (41) aangehouden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.