Bedelende Middelburger (41) aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op dinsdagmorgen omstreeks 10.45 uur is in de Hobeinstraat in Vlissingen een 41-jarige man uit Middelburg aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van het overtreden van de Algemeen Plaatselijke Verordening.

Volgens de APV Vlissingen is het verboden om te bedelen en de Middelburger maakte zich hier schuldig aan. Agenten hielden hem enige tijd in de gaten en zagen dat hij aan meerdere personen ‘iets’ vroeg en daarna geld overhandigd kreeg.

- Advertentie -

Deze mensen werden snel hierna door de agenten gevraagd wat er gebeurd was en zij verklaarden allemaal dat de man hen om geld gevraagd had. Hierop is de Middelburger aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Omdat de Middelburger al vaker veroordeeld is voor hetzelfde feit, heeft hij een gebiedsverbod gekregen.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee verdachten van mishandeling aangehouden
Volgend artikelVlissingse (43) licht man met beperking op
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

5 REACTIES

  1. Ik hoop dat het die persoon is die mij ook eens om geld vroeg en nu weet dat ik boos word als hij in mijn buurt komt omdat ik lelijk kijk naar hem .en hij komt ook achter mijn woning steeds in de brandgang Ik hoop het is dezelfde dan is het een stuk rustiger weer een minder achter mijn huis.Maar weet niet of hij het is dus beschuldig niemand

    • Volgens mij is dit die man die altijd vraagt om geld voor opvang bij het witte huis ofzo… super vervelende kerel.

  2. ” Hallo mevrouw, ik woon in het witte huis maar om daar te overnachten heb ik 2 euro nodig. ” Vervolgens krijgt hij 2 euro loopt een stukje verder kijkt om of ze weg is en vraagt het aan de volgende en zo de hele dag door. Maar bij deze kan ik mededelen dat deze meneer niet in het witte huis woont + gewoon werk heeft. In de scheldestraat heeft deze meneer ook een verbod gekregen maar daar is die ook nog steeds te vinden. Dusja “gebiedsverbod” ik heb zo mijn twijfels of dat de juiste keuze is geweest.

  3. Wat mij nog meer verbaasd is dat er nog mensen zijn daar in trappen en geld geven. Als je zulke lieden geld geeft werk je mee aan iemand zij drank of drugsverslaving.

  4. klopt hij liep ook regelmatig in de bouwen ewoutstraat vragen om geld voor overnachting soms drie dagen achter elkaar zeer irritant. .

Reacties zijn gesloten.