Vlissingers (42) aangehouden na vechtpartij

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond heeft de politie twee Vlissingers van 42 jaar aangehouden. De twee waren vermoedelijk betrokken bij een vechtpartij in de Anjelierenlaan in Vlissingen.

De meldkamer kreeg gisteravond een melding van een vechtpartij binnen, agenten zijn direct ter plaatse gegaan. Toen de agenten ter plaatse waren troffen zij een man aan bij een vernielde portiekdeur.

- Advertentie -

De man verklaart aan de agenten dat hij de deur van het portiek heeft vernield. Ook zegt hij een voordeur van een woning in het portiek te hebben vernield. Hierop is de man, een 42-jarige man uit de gemeente Vlissingen aangehouden en overgebracht naar een politiecel van de gevangenis Torentijd. Daar ontdekken de agenten dat de Vlissinger een snijwond in zijn rug heeft. De 42-jarige man antwoord dan dat de snijwond is toegebracht door een andere 42-jarige Vlissinger, zijn tegenstander in de vechtpartij.

Rond 22.45 uur wordt deze andere 42-jarige Vlissinger door agenten aangehouden. Ook hij is overgebracht naar een politiecel van gevangenis Torentijd. Het mes waarmee de andere man vermoedelijk is gestoken is door de politie in beslag genomen. Van beide betrokkenen zal een aangifte worden opgenomen. Eén van de twee verdachten doet namens de woningstichting aangifte van de vernielde portiekdeur en de voordeur van zijn woning. De ander zal mogelijk aangifte doen van mishandeling. Beide verdachten zullen gehoord worden over de tenlastegelegde zaken.

- Advertentie -
Vorig artikelTijdelijk andere hoogwerker voor brandweer Vlissingen
Volgend artikelJongeman aangehouden na vernielingen in eigen huis
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).