Tijdelijk andere hoogwerker voor brandweer Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen heeft vandaag een andere hoogwerker in dienst genomen als tijdelijke vervanging.

De oorspronkelijke hoogwerker (4551) is wegens onderhoudswerkzaamheden voorlopig niet inzetbaar. De brandweer zelf verwacht dat de oude hoogwerker een aantal weken niet beschikbaar is.

- Advertentie -

De vervangende hoogwerker is een Bronto F32 TLK demo hoogwerker op een Scania chassis. De hoogwerker is volgens de brandweer een half jaar oud, de maximale werkhoogte betreft 32 meter.

Het brandweerpersoneel dat bevoegd is om op soortgelijke wagens te mogen rijden, zal de komende dagen de nodige informatie en instructies ontvangen om het voertuig goed en adequaat te kunnen inzetten.

- Advertentie -
Vorig artikelKeukenbrand in flatwoning Vlissingen
Volgend artikelVlissingers (42) aangehouden na vechtpartij
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.