Jongeman aangehouden na vernielingen in eigen huis

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanmiddag om 13.30 uur is een jongeman uit Oost-Souburg aangehouden voor vernielingen in zijn ouderlijk huis aan de Prins Hendrikstraat in Oost-Souburg. De moeder van de jongen deed aangifte.

Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie een melding binnen dat iemand in een woning aan de Prins Hendrikstraat de boel kort en klein had geslagen.

- Advertentie -

Toen de politie ter plaatse kwam trof zij vernield serviesgoed, een omgegooide computer en een omgegooide televisie aan. In de woning lagen her en der brokstukken van verschillende spullen waren vernield.

De zoon des huizes zou verantwoordelijk zijn voor deze vernielingen. Hij is dan ook aangehouden door de agenten en overgebracht naar een politiecel van gevangenis Torentijd. Van de moeder is een aangifte opgenomen.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissingers (42) aangehouden na vechtpartij
Volgend artikelMan (53) kruipt achter het stuur ondanks rijverbod
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.