Politie ruimt apparatuur hennepkwekerij Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Jozef Israëlslaan in Vlissingen heeft de politie gistermiddag een hennepkwekerij geruimd. In de woning waren geen planten meer aanwezig.

In de woning stond wel de benodigde apparatuur voor een kwekerij met 144 kweekpotten in twee ruimtes op de eerste etage van de woning.

- Advertentie -

De politie kwam op maandag 21 december jl. rond 14.20 uur de kwekerij op het spoor nadat er verschillende meldingen waren gedaan van een indringende henneplucht.

De politieagenten werden door de 43-jarieg bewoner binnen gelaten, vervolgens ontdekten te dienders te kwekerij. De assimilatielampen, een afzuiginstallatie, elektra en 144 kweekpotten zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De 43-jarige bewoner is aangehouden door de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (53) kruipt achter het stuur ondanks rijverbod
Volgend artikelDronken man zonder scooter verlichting liegt over identiteit
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.