Politie ruimt apparatuur hennepkwekerij Vlissingen

© Foto: Brandon Bakker

VLISSINGEN – In de Jozef Israëlslaan in Vlissingen heeft de politie gistermiddag een hennepkwekerij geruimd. In de woning waren geen planten meer aanwezig.

In de woning stond wel de benodigde apparatuur voor een kwekerij met 144 kweekpotten in twee ruimtes op de eerste etage van de woning.

De politie kwam op maandag 21 december jl. rond 14.20 uur de kwekerij op het spoor nadat er verschillende meldingen waren gedaan van een indringende henneplucht.

De politieagenten werden door de 43-jarieg bewoner binnen gelaten, vervolgens ontdekten te dienders te kwekerij. De assimilatielampen, een afzuiginstallatie, elektra en 144 kweekpotten zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. De 43-jarige bewoner is aangehouden door de politie.

Vorig artikelMan (53) kruipt achter het stuur ondanks rijverbod
Volgend artikelDronken man zonder scooter verlichting liegt over identiteit
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier