Man (53) kruipt achter het stuur ondanks rijverbod

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft een 53-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij ondanks een rijverbod toch weer achter het stuur kroop. De man bleek bovendien te veel gedronken te hebben.

De 53-jarige Vlissinger kreeg op maandag 21 december 2015 omstreeks 16.00 uur op de Theuniswegeling in ‘s-Heer Arendskerke een rijverbod omdat na een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. Hij was op dat moment niet aan het rijden.

- Advertentie -

Rond 17.30 uur op diezelfde maandag werd de Vlissinger vlakbij zijn woning in Vlissingen toch betrap op het rijden onder invloed, hierop is hij direct aangehouden.

Bij een blaastest op het politiebureau blies de man 445 ug/l, dit is ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol. De 53-jarige man kreeg daarop een bekeuring en een tweede rijverbod uitgereikt. Hierna is de man in vrijheid gesteld.

- Advertentie -
Vorig artikelJongeman aangehouden na vernielingen in eigen huis
Volgend artikelPolitie ruimt apparatuur hennepkwekerij Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.